Alla producerar.

Det händer en massa nu. Människor i min närhet byter ringar och planerar bröllop. Det snackas klänningar, menyer och lokaler. Andra producerar barn. Som faster till nya Smilla, väntar jag även två barn till från min syskonskara. Elina och Joel ska klämma ut en till efter jul. Somliga börjar nya liv till hösten. De söker nya program, byter studieort eller har träffat en ny pojkvän.

Och vad gör jag?
Inte mycket konkret.

Kommentarer
Postat av: Syss+svåger+Hugge

Vad gör du...?? MASSOR! Pluggar, spexar, instruerar på iksu, jourar på kvinnojouren, jobbar på brottsoffermyndigheten mm mm! Du är ju aldrig tillgänglig! Skall till nya zealend
här framöver om jag inte missminner mig...?? Så helt stillasittande är du inte darling!

KRAM

2008-05-31 @ 09:04:16
Postat av: Pernilla

Jag känner faktiskt likadant när det kommer till jobb och sysselsättningar. Jag tycker många iklusive du har kommit så fantastiskt långt och att ni vet vad ni vill, medan jag har ett sommarjobb på postterminalen. Hur 18-årigt-nybliven-student känns inte det?
Nej jag tycker du är grym med ett riktigt GO i dig! Du har mycket att komma med.

2008-05-31 @ 12:23:41
URL: http://cheezes.webblogg.se
Postat av: klara j-r

måste också hålla med om att du är grym! och en bra förebild för alla kvinnor i världen. sen ska jag också påpeka att jag varken byter ringar, planerar bröllop, flyttar, byter utbildning eller skaffar barn! har två hela år kvar av samma slit och släp innan det ens blir tal om sånna stora förändringar. jag är glad i min fasta vardag.

2008-06-01 @ 11:56:13
URL: http://nomi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0