Huvudstaden lockar.

Dags för en liten minisemester.
Jag ska ladda batterierna, fixa upp peppen och skämma bort mig själv.
Kanske lite shopping. God mat. Drinkar.
Framför allt, absolut noll måsten.
Håll hårt i hatten storstan, nu kommer jag.


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej Sanna!



Jag tittar in i din blogg då och då, hittade dig via Clara. Det är trevlig läsning, jag tror att vi är rätt lika. Nu är jag lite nyfiken på hur det gick med dina benhinnor, hjälpte det med skorna? Jag har själv problem med benhinnorna i bland, så det vore intressant att veta.

2008-10-06 @ 22:01:38
Postat av: Pia

Hej raring!

Jag brukar använda en käpp när jag får ont i benhinnorna. Kryckor gillar jag inte, de känns så "åttio". Jag menar, man vill ju inte se dum ut...

Käppen (och då snackar jag ingen sån där gubb-käpp eller så) är av märket YouthKane och är faktiskt riktigt cool. Men ser faktiskt rätt intellektuell ut i den!

Peace out sister!

2008-10-09 @ 18:11:11
Postat av: Elin

Men Pia, kan du skaffa dig ett liv? Jag ägnar en del av min tid åt att läsa bloggar som jag gillar. Aldrig att jag skulle lägga en sekund på att strö bittra kommentarer i en blogg som jag inte gillar.

2008-10-09 @ 22:38:22
Postat av: Sanna

Hej på er.

Elin - mina benhinnor mår faktiskt bättre och bättre. Framför allt tror jag att det beror på att jag har slutat gå i klack till vardags faktiskt... Skorna har jag inte hunnit pröva än på riktigt. Tack som frågar! Hoppas det löser sig för dig också :)

2008-10-09 @ 23:03:31
URL: http://sannapannan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0