Umeå - ett känslomässigt minfält.

Det finns oerhört mycket musik och med alla former av texter. De allra flesta handlar utan tvekan om kärlek. Varesig du är hopplöst förälskad, lever i ett lyckligt förhållande eller fått ditt hjärta krossat finns det en sångtext för dig, för att inte säga miljoner sångertexter. Men var finns låtarna för de som krossat hjärtan? De får inga sånger, inga smöriga textstrofer om hur jävligt det är. För visst måste det finns minst lika många "heart breakers" som det finns krossade hjärtan? Var finns dessa låtar? Kanske finns det en tanke på att dessa personer bara fortsätter livet som om ingenting har hänt, som känslolösa stenhjärtan. Jag vill hävda motsatsen.

För de som har "tagit beslutet" och sattit punkt för något väntar en tid som inte heller är en dans på rosor. Att vara den onda och den elaka, att vara den som ska anpassa sig, att vara den som fått sin vilja igenom, att försvinna och någonstans hitta ett nytt liv med en ny umgängeskreats. Leva med tanken på att ha jämnat någon med marken, stuckit kniven i magen och sedan hälls salt i såret. Det är inte heller så himla kul. Dessa människor behöver också en sång.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gumman....
Vad fint du skriver, blir alldeles tårögd. Du är inte bara vacker och rolig- utan klok oxå! Tack för din närvaro ikväll, du är ALLTID välkommen!
Ett av dina trilljoner syskon (som förespråkar den naturliga håriga looken...!)

2007-09-16 @ 20:32:18
Postat av: Malin

some day
you'll see
what you mean to me
some day
you'll understand
why I left your hand
some day
you'll belive
in what I tried to achive
some day
you'll forgive
and start to live
that day
I'll stay
some day..
Inte riktigt, men nästan:) Det är det bästa jag har att komma med för stunden! Kul att du börjat blogga förresten!

2007-09-19 @ 00:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0