Hajkbananens återkomst.
I fredag blev jag så obotligt sugen på hajkbanan. Ja, alltså ni vet när man tar en banan och trycker in choklad, sedan puttar in den i ugnen. Seriöst, när var sist du åt denna delikatess från barndomen? Efter en blev det två stycken, och två stycken blev till tre. Denna superduper-kanon enkla efterrätt visade sig gå hem både på tjejkvällen och på stugfestligheterna. Jag lämnade den hederliga mjölkchokladen för schweizer nöt, nötterna ger liksom lite "krisp" i det hela. Bäst avnjuts den tillsammans med glass med krossad choklad.




Såååå gott!
Där räddade du min dag - lovely!
Vill du luncha till veckan, onsdag?
Jag minns inte senast jag åt en hajkbanan, så de satt väldigt fint på tjejkvällen!
Åh detta ska vi ha till efterrätt någon kväll! Underbart tips :) det var massvis med år sedan sist...
Sv. Håller på och utbildar mig till instruktör för tillfället. Har gått "teoridelen" och måste välja om jag inriktar mig på Aerobics/Step eller spinning. Lutar åt spinning ;)
Djeah, Djeah, Djeah, Djeah, Djeah :)